Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Hoe bestel je makkelijk een versh maaltijdbox?

Maaltijdboxen bestellen is voor mensen met een druk leven echt een uitkomst. Zo hoef je je nooit meer druk te maken over het avondeten. Je kiest hoeveel maaltijden je wilt ontvangen en voor hoeveel personen en de verse ingrediënten worden bij je thuis afgeleverd. Met de versh maaltijdbox werkt dit net even iets anders dan bij andere maaltijdboxen. We leggen je uit je hoe je makkelijk kunt bestellen!

De versh maaltijdbox

De versh maaltijdbox is net even iets anders dan de vergelijkbare maaltijdboxen. Bij standaard maaltijdboxen kun je elke week zelf kiezen uit verschillende recepten. Tussen deze recepten kies je bijvoorbeeld 4 recepten en van deze recepten krijg je de ingrediënten thuis geleverd. 

Versh doet dit net even wat anders. Hier werken ze met standaard menu’s die je bestelt. Je kunt hierbij dus niet zelf kiezen welke recepten je geleverd krijgt. Je kunt alleen selecteren voor hoeveel personen je het wilt ontvangen en hoeveel verschillende gerechten. Zo makkelijk is het dan ook besteld! 

Het menu

Het menu van versh verandert wel elke week. Zo blijf je wel gevarieerd en gezond eten. Het zijn over het algemeen toegankelijk gerechten en je kunt wel vooraf zien welke recepten je thuis gestuurd krijgt. Ze werken samen met erkende leveranciers, waardoor ze garanderen dat de ingrediënten vers en van hoge kwaliteit zijn.  

De ingrediënten worden in de juiste porties bij je gebracht. Zo heb je altijd precies genoeg voor het recept wat je gaat maken. Met een paar basis ingrediënten die je al in huis hebt, zoals zout of olie, zet je makkelijk en snel een heerlijke maaltijd op tafel.

De prijs

Een versh maaltijdbox is in vergelijking met andere maaltijdboxen een stuk lager geprijsd. Dit komt omdat ze hun maaltijdbox en processen zo efficiënt mogelijk hebben ingericht. Zo is er een seizoensgebonden menu, krijg je geen geprinte recepten en zijn het eenvoudige, maar gezonde maaltijden die ze aanbieden. 

Ook zorgen ze er voor dat de ingrediënten in de juiste porties geleverd worden. Zo hou je niet zo snel eten over en hoef je niets te verspillen. In vergelijking met wanneer je het zelf in de supermarkt had gekocht, scheelt dit je ook al heel wat geld.