Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Wat is versh?

Tussen de vele aanbieders van verse maaltijdboxen staat ook de versh maaltijdbox. Versh maaltijdbox brengt alle ingrediënten om voor drie dagen een verse maaltijd te bereiden.

Wie en wat is versh?

Versh is een van de vele aanbieders die er op de markt zijn die jou een verse maaltijdbox levert vol met heerlijke verse producten. Op deze manier kan je genieten van een heerlijke en eerlijke verse maaltijd met verse ingrediënten die bij jou thuis geleverd.

Versh maaltijdbox wordt geleverd in een doos die gemaakt is van 100 procent gerecycled materiaal. Ook de cool packs die jouw producten vers en koel houden zijn 100 procent biologisch afbreekbaar. De kartonnen doos, de cool packs en het isolatiemateriaal mag jij mee retour geven aan de bezorger wanneer hij of zij jouw volgende bestelling bij jou af komt leveren. Zij zorgen er dan voor dat het op de juiste plek terecht komt zodat het wederom gerecycled kan worden. Je kunt het ook zelf weggooien. De cool packs zijn biologisch afbreekbaar en mogen daarom gewoon bij het restafval. Je kunt ze natuurlijk ook zelf hergebruiken.

Wat zit er in de box?

De versh maaltijdbox is er in twee verschillende versies te verkrijgen. Je kunt kiezen uit een maaltijdbox die voldoende ingrediënten bevat voor twee personen of een gezinsbox. Versh maaltijdbox bied je een variatie aan van diverse vis- en vleessoorten en ook vegetarische gerechten. Er is elke week de mogelijkheid om de producten te verkrijgen om drie verschillende maaltijden te bereiden.

Hoe kan je bestellen?

Je kunt de versh maaltijdbox bestellen door voor dinsdag 23.59 uur jouw keuze aan te geven in je account. Wanneer je dat hebt gedaan zal er de eerstkomende maandag een maaltijdbox bij jou thuis afgeleverd worden met daarin de ingrediënten die jij nodig hebt om een overheerlijke en verse maaltijd te bereiden. Wanneer je niet thuis bent op het moment van aflevering kan je ervoor kiezen om hem in je tuin te laten zetten of af te laten geven bij je buren zodat je hem daar dan later zelf op kunt halen. Bij je ingrediënten ontvang je ook 3 digitale receptenkaarten zodat jij op een goede manier je gerecht kunt klaarmaken. Heb je even een weekje geen zin in de versh maaltijdbox dan kan je dat aangeven in jouw account. Extra handig wanneer je eens op vakantie bent of gewoon helemaal geen zin hebt om te koken.

Wat kost een versh maaltijdbox?

Bij versh is de prijs laag omdat er gekozen is om efficiënt en slim te werk te gaan. Dit gebeurt door middel van een seizoensgebonden en vast menu, eenvoudige maaltijden en een digitale receptenkaart aan te bieden. Hierdoor is de hoeveelheid aan verpakkingsmateriaal gereduceerd en daar is dan ook de prijs naar. Ook wordt er gevraagd om bepaalde producten vanuit jouw voorraadkast te gebruiken. Denk hierbij aan olie, azijn, zout, peper, ketjap en dat soort ingrediënten. Dit zijn veelal ingrediënten die je vaak toch al in huis hebt. De box voor 2 personen om drie dagen vers te koken kost 32.50 en de gezinsbox voor 4 personen die genoeg is voor 2 volwassenen met 3 kinderen kost 50 euro. Dit is inclusief bezorging bij jou thuis. Het kost je dus ongeveer 4.15 per persoon om een verse maaltijd op tafel te zetten.