Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Deze pina colada smoothie is te lekker

Ondanks dat Nederland in de zomer vaak een onweer of regenbuitje heeft, hebben we toch ook veel dagen om de BBQ heerlijk aan te zetten en te genieten van zwoele, late zomeravonden. Wat ons betreft mag dit dan ook wel heel wat maanden doorgaan. En wanneer je dan zo een heerlijke zomer thuis in de tuin hebt, dan is een lekkere Pina colada smoothie natuurlijk een heel goed idee erbij! 

Wanneer je deze smoothie gaat klaarmaken kun je kiezen voor verse ananas, maar wanneer je dit niet op voorraad hebt, kun je ook kiezen voor bevroren ananasstukjes. Kijk gewoon even wat je hebt. Wanneer je verse ananas gebruikt, gebruik dan ook een paar ijsblokjes. Dan is je pina colada ook meteen lekker koud. De pina colada is extra lekker omdat deze helemaal plantaardig is. Nu is de pina colada nog zonder alcohol, maar wanneer je toch een mixje wilt, kies dan voor een scheut rum! 

Benodigdheden voor 1 persoon 

  • 100 gram bevroren ananas stukjes 
  • 125 ml kokosmelk 
  • 1 banaan 
  • 50 ml ananassap 

En hoe maak je de pina colada smoothie? 

  1. Pel de banaan en stop dit samen met het ananassap de ananas, en de kokosmelk in een blender. Blend het vervolgens tot een egaal sap. 
  2.  Wanneer je hem direct drinkt, komt de smaak het best tot zijn recht. Lekker met stukje verse ananas.