Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Hoeveel kost hellofresh per maand

Hellofresh is iets waardoor het leven voor jou een stuk makkelijker wordt, je boodschappen worden voor jou gedaan en je hoeft enkel nog maar te koken. Je kunt het je bijna niet indenken dat het zo makkelijk kan gaan en zal dan ook met de vraag komen te zitten hoe dat nu precies allemaal zit. Je denkt dat het vast heel veel kost maar daar zal je nog versteld van staan want het is een stuk goedkoper dan je denkt. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt uitgeven door te kiezen voor het aantal personen en aantal dagen dat je Hellofresh wilt laten bezorgen.

De kosten van Hellofresh per maand

Je vraagt je dan nu vast af hoeveel kost hellofresh per maand en het antwoord is dat kun je helemaal zelf bepalen. Je kiest zelf uit hoeveel dagen je wilt bestellen en voor hoeveel personen en daaruit komt dan een bedrag waardoor je weet wat je gaat betalen. Je kunt het echt helemaal zelf kiezen want als je vegetarisch bent kun je dat ook aangeven en dan krijg je alleen maar maaltijden die vegetarisch zijn. Dat maakt Hellofresh zo ideaal, je bepaalt zelf wat je wilt eten en het wordt bij je thuisbezorgd.

Het aantal personen telt mee

Het is heel logisch dat het aantal personen waarvoor je de box besteld ook meetelt. Als je voor 5 personen Hellofresh besteld dan kost het uiteraard meer dan wanneer je dat voor 2 personen doet. Je kunt zo wel een beetje mee spelen waardoor de prijs gaat variëren en dat kun je misschien wel doen door bijvoorbeeld voor minder of juist meer dagen te bestellen in een week.

Ook het aantal dagen telt mee

Als jij voor de hele week Hellofresh bestelt dan is dat duurder dan wanneer je voor bijvoorbeeld 2 dagen Hellofresh besteld. Het is goed voor jezelf om goed hiernaar te kijken en om te kijken of je dan voor 2 dagen of nog meer dagen wilt bestellen. Je kunt altijd aangeven of je meer of minder wilt, dit kun je makkelijk doorgeven aan Hellofresh.