Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Levert de maaltijdbox Uitgekookt ook recepten? 

Uitgekookt is een verrassend concept in de wereld van de maaltijdboxen. Het levert niet de verse ingrediënten bij je thuis, maar kant-en-klare maaltijden. Toch zijn het niet je standaard ongezonde op warm maaltijden, ze leveren veel beter dan dat! Maar levert de maaltijdbox van Uitgekookt ook recepten? 

Wat is Uitgekookt? 

Uitgekookt is vergelijkbaar met de standaard maaltijdboxen. Bij deze maaltijdbox worden er alleen geen recepten en ingrediënten bij je thuis geleverd, maar complete maaltijden. Deze uitgekookt maaltijden hoef je alleen nog even op te warmen en je kunt aan tafel. Zo hoef je niet meer aan het eind van een lange werkdag in de keuken te staan om een verse maaltijd te maken. 

Verse maaltijden

De uitgekookt maaltijden worden altijd een dag voor levering vers bereid. Zo ben je altijd verzekerd van een verse maaltijd die geleverd wordt. De maaltijden worden door professionele chefs gemaakt. Deze recepten worden gebaseerd op verse ingrediënten uit de regio. Ook wordt er gekookt met seizoensgroente, waardoor het nog betaalbaar blijft ook. 

De maaltijden worden dus voor je bereid volgens recept van de chefs. Je hoeft hierbij dus niet meer zelf aan de slag. Je krijgt de maaltijd kant-en-klaar thuis geleverd. Het is alleen een stuk verser en gezonder dan de standaard kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. Hierdoor hoef je wanneer je thuis komt alleen de maaltijd nog maar even op te warmen en zo heb je makkelijk en snel een gezonde maaltijd op tafel staan. 

Hoe werkt het? 

Wanneer je kiest voor uitgekookt maaltijden, werkt het eigenlijk hetzelfde als bij andere maaltijdboxen. Op de website van uitgekookt kies je de maaltijden die je geleverd wilt hebben. Ook kun je aanpassen hoe groot je de porties wil hebben. Zo kun je het aanpassen naar je eigen eetlust. 

Je selecteert de maaltijden die je wilt en voegt ze toe aan je winkelmandje. Elke week worden er weer andere maaltijden aangeboden. De uitgekookt maaltijden worden na het maken van een keuze bij je thuis aflevert. Het bezorgen kan op vaste tijden en wordt altijd gedaan door dezelfde bezorger in jouw regio. Een kwestie van opwarmen en klaar! Avondeten maken was nog nooit zo makkelijk.