Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Wat is de familiebox

Onder de aanbieders van verse maaltijdboxen zit ook de familiebox. Zij bieden een familie maaltijdbox aan die geschikt is voor de hele familie.

Wat is de inhoud van de familiebox?

De inhoud van de familie maaltijdbox is zeer divers. Je kunt hem grotendeels zelf samenstellen. De menu’s waaruit je kunt kiezen die kan je vinden op de website van familiebox. Je kunt zelfs kiezen uit vegan gerechten en gerechten die echt top zijn om klaar te maken wanneer je ook kinderen hebt. Je kunt aangeven of dat je de familie maaltijdbox wil bestellen voor 2, 3-4 personen of 4.5 personen. De inhoud van de familie maaltijdbox wordt aangepast aan jouw wensen. Je kunt niet alleen voor een maaltijdbox kiezen maar ook voor een heerlijke fruit box die je samen met jou familie maaltijd box kan laten leveren. Zo heb je niet alleen een heerlijke maaltijd in huis maar ook superlekker en vers fruit voor tussendoor!

Wat is de prijs van de familie maaltijdbox?

De prijzen variëren enorm. Dit komt natuurlijk omdat je kunt kiezen welke familie maaltijdbox je wilt ontvangen en voor hoeveel dagen jij hem wilt bestellen. De goedkoopste box is te bestellen voor 22 euro en is dan geschikt voor 2 personen en voor 2 gerechten. Dit komt dus neer op 5.50 per persoon per maaltijd. De familiebox is nu te bestellen voor deze prijs omdat daar een leuke korting af is gegaan. Je kunt natuurlijk ook voor meer en grotere familie maaltijdboxen kiezen. Hoe meer je besteld hoe goedkoper dat het eigenlijk gaat worden.

Hoe kun je bestellen

De familie maaltijdbox is heel eenvoudig te bestellen. Wanneer je naar de site gaat zie je meteen hoe je dit kunt doen. Jij hoeft alleen maar aan te geven voor hoeveel personen en hoeveel dagen jij de box wilt ontvangen. Elke week is er een keuze uit minimaal 12 gerechten die verschillend en erg divers zijn. Standaard zitten er vier vegetarische gerechten bij. Je kunt ook kiezen uit vis of vleessoorten en voor leuke kids toppers. Je kunt de familie maaltijdboxen tot zes weken vooruitplannen. Zo heb je dus de eerste tijd even geen omkijken ernaar.

Hoe en wanneer leveren zij

Zij leveren de familie maaltijdbox die bestaat uit verse ingrediënten gekoeld bij jou thuis. Je krijgt op de dag van levering in de middag een tijdsindicatie doorgestuurd. Je hoeft dus niet de hele avond te gaan zitten wachten. Je kunt kiezen voor een levering op de zondagavond of de maandagavond. Je kunt je abonnement op de familie maaltijdbox ten alle tijden even tijdelijk stopzetten. Dit is extra handig wanneer jij er even met je gezin tussenuit gaat op vakantie. Als je weer terug bent of weer behoefte hebt aan het ontvangen van de familie maaltijdbox dan kan je jouw abonnement gewoon weer aanzetten en wordt de altijd verse box weer netjes bij jou thuis geleverd. Makkelijker kan het eigenlijk niet toch?