Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Wat is Dinnerly?

Heb je er ooit van gehoord? Een Dinnerly maaltijdbox? Deze box is reuze handig wanneer jij niet zoveel tijd wilt besteden aan het inkopen van ingrediënten om een heerlijke verse maaltijd op tafel te zetten.

Wat is een Dinnerly box?

Dinnerly box is een prima alternatief wanneer jij geen zin hebt om boodschappen te doen maar toch een paar keer per week een heerlijke verse maaltijd op tafel te zetten. Dinnerly maaltijdbox heeft ervoor gezorgd dat de gerechten die je klaar kan maken simpel maar lekker zijn.

Hoe werkt de Dinnerly maaltijdbox?

Je kunt je wekelijks aanmelden door je favoriete recepten aan te geven. Je krijgt dan de box geleverd met daarin de ingrediënten om er een eerlijke verse maaltijd van te maken. Dinnerly box maakt gebruik van verse producten die van hoge kwaliteit zijn. De Dinnerly box wordt door heel Nederland bezorgd. Helaas nog niet op de Waddeneilanden.  Wil je de Dinnerly maaltijdbox graag ontvangen dan dien je een account aan te maken. De Dinnerly box wordt geleverd in een kartonnen box die voorzien is van speciale koelelementen. Wanneer de box wordt geleverd met een gekoeld busje zullen deze elementen er niet in zitten omdat deze dan niet nodig zijn. Elke week verandert het menu. Jij kan uit het menu een keuze maken welke maaltijden dat jij klaar wilt maken. Bij Dinnerly denken ze dus met jou mee en hoef je bijna niets meer zelf te doen.

Hoe bestel je een Dinnerly box?

Een Dinnerly maaltijdbox bestellen is heel eenvoudig. Je dient een account aan te maken op de website. Daar kan je aangeven hoeveel recepten dat je wilt ontvangen en voor hoeveel personen. Wanneer jij dit hebt gedaan kan je een keuze maken uit de bezorgdagen die in jouw gebied van toepassing zijn. Op het moment dat jij jouw account hebt aangemaakt kun je meteen een keuze maken in de recepten voor de aankomende boxen die je gaat bestellen.

Welke maaltijden kies je uit?

Dinnerly maaltijdbox heeft tal van recepten waaruit jij een keuze kunt maken. Ze zijn lekker snel te bereiden en heerlijk vers. Wat wil je nu eigenlijk nog meer? Je kunt er zelfs voor kiezen om een vegetarische maaltijd klaar te maken. Ook daar zijn er recepten voor te vinden op de website. Je kunt bij het bestellen van jouw box aangeven of dat jij de box geheel vegetarisch wilt hebben of niet.

Wat zijn de kosten van een Dinnerly box?

De kosten van een Dinnerly maaltijdbox variëren aan de hand van het aantal personen wat jij opgeeft. Je hebt al een Dinnerly box voor ongeveer 2.95 per persoon per maaltijd. De kosten voor een goed gevulde Dinnerly box zijn geheel afhankelijk van het aantal personen en het aantal dagen waar jij de box voor besteld.

Is er een extraatje?

Jazeker is er een extraatje. Bij je eerste bestelling krijg je een ovenhandschoen cadeau. Dit om jou te laten weten dat we echt met jou meedenken en je een helpende hand te bieden.