Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Wat is Hellofresh

Een van de aanbieders van een maaltijdbox is Hellofresh. Zij leveren maaltijdboxen in diverse samenstellingen. Je hoeft dan dus niet zelf meer door de supermarkt te rennen om de ingrediënten voor jouw verse maaltijd bij elkaar te krijgen. Je krijgt het heerlijk vers geleverd bij jou thuis zodat jij meteen aan de slag kunt.

Wat is een maaltijdbox

Een hellofresh maaltijdbox is een box die je kunt bestellen met allemaal verse producten erin. Deze box wordt aan huis geleverd en zit bordevol heerlijke verse producten. Met de inhoud van de box kan je meteen aan de slag om een heerlijke maaltijd klaar te maken voor jou en je andere gezinsleden.

Welke boxen zijn er?

Er zijn verschillende Hellofresh maaltijdboxen te bestellen.  Je kunt hem al bestellen vanaf 1 persoon tot en met 6 personen en voor 3 tot en met 5 dagen. Ook is er een verschil in de inhoud van de box. Je hebt de keuze uit een combinatie van vlees, vis en veggiebox waarin je gerechten vind die zowel met vis als met vlees te bereiden zijn, maar ook vegetarische gerechten. Een familiebox, die groot genoeg is om te delen met de rest van het gezin. Een lekker snel box, een box waarin gerechten zitten die je met ongeveer 20 minuten op tafel hebt staan. En ook een veggiebox, een box die alleen maar gevuld is met vegetarische gerechten. Zoals je dus leest zijn er een tal van mogelijkheden waaruit jij kunt kiezen. Dit maakt het ook nog een stuk aantrekkelijker om een Hellofresh maaltijdbox te bestellen. Ze houden namelijk rekening met jouw wensen.

Hoe bestel je een box?

Wanneer je naar de site van Hellofresh gaat kun je daar heel gemakkelijk een box bestellen. Je klikt aan welke box je graag wilt hebben, het aantal personen waar deze voor moet zijn en het aantal dagen waarop je gebruik wil maken van deze overheerlijke box. Nadat je hebt besteld kan je aangeven welke recepten je graag wilt. Je geeft zelf aan op welke dag en in welk tijdvak jij je Hellofresh box geleverd wil krijgen. Wanneer je dit hebt gedaan is voor jou het werk gedaan en gaan ze bij Hellofresh voor jou aan het werk. Bij Hellofresh gaan ze dan alles voor jou inpakken in een doos die daar speciaal geschikt voor is en die de producten koel en vers houdt tijdens het vervoer ervan. Wanneer het de dag is voor de bezorging krijg je een sms gestuurd met daarin de exacte bezorgtijd van jouw Hellofresh maaltijdbox. De recepten van de gerechten die jij hebt besteld die worden netjes meegeleverd. Het kan dus niet misgaan. Stap voor stap wordt er aan je uitgelegd hoe je het moet doen. Zo leer je dus ook nog eens koken wanneer je dat nog niet zo goed kunt.

Als je denkt dat je er vaker gebruik van gaat maken dan kan je  ook kiezen voor een abonnement bij Hellofresh. Zo ben je dan elke week voorzien van een super verse box vol met lekkere dingen. Wil jij tussendoor even geen gebruik maken van de box dan zet je je abonnement gewoon even tijdelijk stop. Je kunt het daarna heel makkelijk en snel weer hervatten zodat jij weer die heerlijke verse Hellofresh box geleverd gaat krijgen. Handig voor wanneer je een paar dagen andere plannen hebt of je op vakantie gaat. Als jij dan weer terug thuis bent, of zelfs op je vakantieadres al kan je het weer aanzetten en zodra jij dan thuis bent wordt er weer een mooie box vol met lekkere producten bij jou geleverd op de afgesproken tijd.