Alles wat je wilt weten over maaltijdboxen

Wat is uitgekookt?

UItgekookt is een maaltijdservice die jou een gezonde en lekkere maaltijdbox aan huis leveren. Deze is goed gevuld met verse ingrediënten om een verse maaltijd klaar te kunnen maken. De Uitgekookt maaltijdbox bevat genoeg verse producten voor het aantal personen wat jij aangeeft bij jouw bestelling. Op deze manier gooi je geen eten meer weg. Klinkt ons als muziek in de oren. Is dat bij jou ook zo?

Wat heeft uitgekookt maaltijdbox jou te bieden?

De Uitgekookt maaltijdbox biedt jou een goed gevulde box met verse maaltijden met een grote variatie. Zo is er de keuze uit de Hollandse keuken maar ook wereldse en vegetarische maaltijden zijn er te bestellen. Je kunt ook kiezen voor maaltijden met vis. De maaltijden die worden bereid zonder dat er onnodige toevoegingen aan te pas komen. Deze gerechten zijn met zorg bereid en natuurlijk met verse ingrediënten. Hoe handig is dat?! Ben je een keer wat later uit je werk of heb je nog even wat anders te doen voordat je aan eten toekomt dan kan je daarna gewoon even jouw maaltijd opwarmen en heb je toch een eerlijk en heerlijke verse maaltijd op tafel staan.

Is het moeilijk de Uitgekookt maaltijdbox te bestellen.

Nee het is helemaal niet moeilijk om deze box te bestellen. Je hoeft alleen maar even een account aan te maken en een keuze te maken uit de vele gerechten die er staan. Per week veranderen de gerechten dus er is zeker voldoende variatie. Ook de gerechten die al helemaal klaar zijn die veranderen met grote regelmaat. Bij Uitgekookt maaltijdbox service denken ze helemaal met jou mee.  De Uitgekookt maaltijdbox wordt door eigen bezorgers tweemaal in de week bij jou thuis afgeleverd. De bezorging vindt plaats op een maandag of dinsdag. Je dient dan wel voor 22.00 uur op vrijdag te bestellen. Wil je liever je maaltijden op woensdag of donderdag geleverd krijgen dan dien je voor zondag 22.00 uur besteld te hebben. Voor bezorging die op vrijdag of zaterdag plaats gaat vinden is bestellen voor uiterlijk dinsdag 22.00 uur gewenst.

Wat zijn de kosten van een Uitgekookt maaltijdbox?

De kosten van een Uitgekookt maaltijdbox zijn 6.65 per maaltijd. Wanneer je een grote eter bent of een luxe maaltijd wilt ontvangen dan kost het 8.34.  De maaltijden dienen via IDEAL, PayPal of een automatisch incasso betaald te worden. Er is geen mogelijkheid om te betalen bij aflevering van de Uitgekookt maaltijdbox. Dit om het onze chauffeurs makkelijk te maken en voor hun veiligheid zodat zij niet met geld over straat hoeven. De maaltijden worden kosteloos bij je thuisbezorgd mits je op tijd was met bestellen. Wanneer je sneller je maaltijd bij jou thuis wilt hebben dan brengen we 1.99 extra aan kosten in rekening. Dit wordt ook gedaan wanneer je minder dan drie maaltijden tegelijkertijd besteld.

Zit ik vast aan een abonnement?

Je zit bij Uitgekookt maaltijdbox niet vast aan een abonnement. Sterker nog, er zijn geen abonnementen bij Uitgekookt maaltijdbox. Niemand wil toch vastzitten aan iets?

Kan ik mijn bestelling achteraf nog wijzigen?

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling achteraf nog te veranderen. Wanneer je toch graag wat veranderd wil hebben dan kan je het beste even telefonisch contact opnemen met Uitgekookt maaltijden service. Indien het dan mogelijk is om er nog een verandering in aan te brengen dan zal je daar natuurlijk meteen mee geholpen worden.